Zoeken in de website

Showroom

Jasmijn sloepen

Klassieke en luxe sloep!

De Jasmijn sloep een door ons zelf geïmporteerde klassiek gelijnde sloep en daarna door ons in Friesland naar onze eigen wensen afgewerkt. Dat wij voor deze schepen gekozen hebben heeft alles te maken met de sierlijke lijnen en het mooie kontje van deze sloep. Deze sloepen in deze uitvoering worden nergens anders geleverd. De polyester romp met de massief mahonie houten afwerking is zeer exclusief.

Lees verder

Rubberboten

Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende soorten rubberboten!

Jokerboats, Bombard, Yam en Aquatop zijn merken die tot ons assortiment behoren. Joker rubberboten zijn zeer hoogwaardige RIBs (Rigid Inflatable Boat) welke in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn. Daarnaast hebben wij ook kleinere rubberboten.

Bekijk de rubberboten

Trailers

Boot trailers op maat!

De Schiffart Watersport is dealer van PEGA boottrailers. Met de juiste boottrailer kunt u veilig de weg op met uw boot. PEGA is de topklasse in boottrailers.

Lees verder

Pioner boats

Sterk en degelijk

De Pioner is een lichte en vrijwel onverwoestbare kunststof boot. Van kleine roeiboot tot multi inzetbare boot. Pioner boten bestaan al sinds 1959. Er zijn sinds die tijd meer dan 300.000 boten gemaakt. Ze zijn populair over de hele wereld. Wij hebben ze staan.

Lees verder

Watersportshop

Breed assortiment!

Alles voor uw Boot, dieselmotor of buitenboordmotor. In onze watersport winkel zijn veel producten te verkrijgen. Zo verkopen wij Onder andere: Poets en schoonmaak producten, smeermiddelen, motoronderdelen, verfproducten, boot accessoires, waterskieproducten en allehande informatie materiaal.

Lees verder

Motoren

Mooi en betrouwbaar

Yamaha is al jaren toonaangevend op het gebied van buitenboordmotoren. Wij zijn dealer van yamaha buitenboord motoren en hebben ook verschillende modellen op voorraad hangen. Ook zijn wij dealer van het meest bekende merk Vetus.

Lees verder
De Schiffart Watersport

Koailan 6 NL-8493 LA Terherne
T: +31 (0) 566 68 98 88
E: info@schiffart-watersport.com

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 16:30

Volg ons ook op